Upside Upside arrow Upside

Van Klaveren Plant

Online de positie innemen als dé specialist op het gebied van de hortensiateelt.

Van Klaveren Plant website

Drie verschillende doelgroepen

Van Klaveren Plant levert hortensia’s aan handelaren, kwekers en consumenten. Ons doel is om deze drie verschillende doelgroepen te voorzien met één website. Dat is gelukt.

Van Klaveren Plant doelgroepen

Gemakkelijk bestellen

De handelaar en kweker pakt direct de telefoon op wanneer hij wilt bestellen. Om het hem makkelijker te maken kan hij zelf een bestellijst samenstellen en hij krijgt direct de juiste persoon aan de lijn.

Van Klaveren Plant bestellen

Het resultaat

Van Klaveren Plant homepage

De opdrachtgever aan het woord

"Toen ik Upside leerde kennen, twijfelde ik na het zien van de referenties van grote bedrijven of ik als MKB’er niet uitdagend of technisch genoeg zou zijn. Die twijfels waren ongegrond! De creatieve inzet was goed en de tekstuele input was uitstekend. Erg prettig dat ze ook de moeite nemen om bij elke oplevering bij de klant af te spreken.

Wat mij het meest aansprak was de betrokkenheid bij ons product. Ondanks dat het IT’ers zijn kunnen ze de ondernemer en zijn product goed aanvoelen. Dat zie je terug in de offerte die je na de roadmapsessie ontvangt: compleet en positief geschreven."

Ard van Klaveren quote
Ard van Klaveren Van Klaveren Plant

Nieuwsgierig?

Bij Upside werken wij volgens een vast en succesvol proces. We helpen onze opdrachtgevers meer resultaat voor hun bedrijf te halen door middel van een doelgerichte website.

Klik op de button en ontdek hoe wij dat doen.

Ontdek ons proces