Van Klaveren Plant

Van Klaveren Plant is de enige in Nederland met alle facetten van de hortensiateelt. Telers, exporteurs, tuincentra en hoveniers vinden de mooiste hortensia’s bij Van Klaveren Plant. Juist dat ze plantmateriaal in verschillende vormen en maten kunnen leveren, maakt het bedrijf uniek.

Van Klaveren Plant Annabelle
Het resultaat

Een centraal punt voor de hortensia

Wanneer een teler, exporteur, tuincentrum of hovenier zoekt naar iets wat te maken heeft met hortensia’s, dan moet hij dat bij Van Klaveren Plant kunnen vinden.

Van Klaveren Plant website
Breed ingezet

Een website zo veelzijdig als het bedrijf

Meerdere doelgroepen betekent meerdere onderdelen. Een catalogus met assortiment voor de handelaren, inspiratie en ondersteuning voor snijbloementelers en informatie- en uitlegpagina's voor hoveniers.

Van Klaveren Plant mobiel
De Upside pagebuilder

Een schot in de roos

Van Klaveren Plant heeft veel kennis in huis, en wil die kennis graag delen. De Upside pagebuilder biedt ruimte voor elk type content, zoals producten, achtergrondinformatie of inspirerende beelden.

"Toen ik Upside leerde kennen, twijfelde ik na het zien van de referenties van grote bedrijven of ik als MKB’er niet uitdagend of technisch genoeg zou zijn. Die twijfels waren ongegrond! De creatieve inzet was goed en de tekstuele input was uitstekend. Erg prettig dat ze ook de moeite nemen om bij elke oplevering bij de klant af te spreken. 

Wat mij het meest aansprak was de betrokkenheid bij ons product. Ondanks dat het IT’ers zijn kunnen ze de ondernemer en zijn product goed aanvoelen. Dat zie je terug in de offerte die je na de roadmapsessie ontvangt: compleet en positief geschreven."

Ard van Klaveren