Upside Upside arrow Upside
De Hoornse Kogge website

De Hoornse Kogge

Hoorns lekkerste restaurant nu ook online de lekkerste.

Met één klik reserveren

Gemakkelijk reserveren is een prioriteit. Het grootste deel van de klanten van De Hoornse Kogge zijn vaste klanten en hebben geen introductie meer nodig. Zij bellen graag om te reserveren, zodat ze direct weten of er nog een tafeltje beschikbaar is. Daarom maken we het ze zo gemakkelijk mogelijk!

De Hoornse Kogge mobile

Volledig in controle

Omdat de vorige website niet makkelijk aan te passen was gebruikte De Hoornse Kogge Iens als plek om de wekelijkse kaart te delen. Iens bleek na het wijzigen van de voorwaarden niet meer te voldoen. Daarom hebben we er voor gezorgd dat Chef Ab Hannema in enkele seconden zijn menu kan uploaden naar de nieuwe website.

De Hoornse Kogge menu

Het resultaat

De Hoornse kogge homepage

De opdrachtgever aan het woord

"Ik was enigszins voorzichtig, want het is toch een risico om zaken te doen met een gast van het restaurant. Dat bleek niet nodig. De samenwerking is me uitstekend bevallen. Je hebt aan een half woord genoeg en het uiteindelijke resultaat zijn we zeer blij mee.

Wat me zeer goed is bevallen is de ontspannen sfeer tijdens de samenwerking, niet doen alsof. Uit het ontwerp bleek dat zij precies snapten wat wij bedoelden, en wij snapte meteen wat jullie bedoelden.

Ik kan Upside zeker aanbevelen."

Ab Hannema quote
Ab Hannema De Hoornse Kogge

Nieuwsgierig?

Bij Upside werken wij volgens een vast en succesvol proces. We helpen onze opdrachtgevers meer resultaat voor hun bedrijf te halen door middel van een doelgerichte website.

Klik op de button en ontdek hoe wij dat doen.

Ontdek ons proces