De Hoornse Kogge

Restaurant De Hoornse Kogge is al 17 jaar een begrip in Hoorn. Ab en Josée Hannema laten Hoorn proeven van een menu met kleine gerechtjes van het formaat voorgerecht met daarbij geweldige wijnen. Als je het restaurant bezoekt is de kans groot dat je Ron daar tegen het lijf loopt.

De Hoornse Kogge restaurant
Het resultaat

Een smakelijke onepager

De website van De Hoornse Kogge is één pagina geworden. We willen zo min mogelijk tijd vragen van de restaurantgasten. Daarbij is het belangrijk dat een bezoeker direct bij binnenkomst kan reserveren. Omdat vaste gasten regelmatig terugkomen om de menukaart van de week te bekijken, heeft de kaart een centrale positie.

De Hoornse Kogge website
Het gemak van het Upside CMS

Elke week een andere menukaart

Het menu bij de Hoornse Kogge verandert elke week. Het is voor Chef Ab belangrijk dat zijn menu actueel is. Met het Upside CMS hebben we het hem zo makkelijk mogelijk gemaakt.

"Ik was enigszins voorzichtig, want het is toch een risico om zaken te doen met een gast van het restaurant. Dat bleek niet nodig. De samenwerking is me uitstekend bevallen. Je hebt aan een half woord genoeg en het uiteindelijke resultaat zijn we zeer blij mee. 

Wat me zeer goed is bevallen is de ontspannen sfeer tijdens de samenwerking, niet doen alsof. Uit het ontwerp bleek dat zij precies snapten wat wij bedoelden, en wij snapten meteen wat jullie bedoelden. 

Ik kan Upside zeker aanbevelen."

Ab Hannema