APTO Architects

Apto is een jong architectenbureau uit Amsterdam. Ze staan bekend om hun disruptieve en uitgesproken ontwerpen voor de service-industrie. Gedreven door ideeën is het hun missie om energie te creëren, zodat er gelukkiger geleefd en effectiever gewerkt kan worden.

Apto Moxy
Het resultaat

Een inspirerende portfoliowebsite


Het team aan het woord

Een interactief team

Het team van Apto groeit als kool. Om niet elke maand een nieuwe teamfoto te hoeven maken en elk teamlid een eigen stem te geven heeft Apto gekozen voor een interactieve teamfoto.

Apto team
Volledig responsive

Optimale ervaring

De presentatie van de projecten moet in elke context geweldig zijn. We steken daarom altijd veel aandacht in het creëren van optimale gebruikerservaringen op elk apparaat.

Apto tablet mobile
Maak het potentiële opdrachtgevers makkelijk

Stel een eigen catalogus van projecten samen

Projectontwikkelaars kunnen zelf een projectcatalogus van relevante projecten uit de portfolio samenstellen en downloaden.

Easy does it

Een visuele manier om projecten aan te maken

Een beheersysteem met de bouwblokken die bij een architectenbureau passen. Het is een fluitje van een cent om een projectpagina te maken. Binnen enkele minuten staat een project online.

"Toen we Upside benaderden wist ik niet zo goed waar de roadmapsessie naar toe zou leiden. Ik dacht dat we een helder idee hadden van wat we wilden. Doordat ze goed luisteren en toevoegingen adviseren, weten ze het concept van de website bij elkaar te brengen. Zo zie je maar dat een frisse blik je nieuwe kansen en mogelijkheden kan laten zien.

Ik durf mijn klanten met een gerust hart door te sturen naar onze website. Onze website is top en we krijgen veel positieve feedback. Dat is waarvoor we het doen.

Upside is jong en creatief zoals wijzelf. Ze hebben een proactieve houding en ze doen nooit moeilijk over kleine aanpassingen. Als ik mijn klanten doorverwijs weet ik zeker dat ze niet teleurgesteld zullen zijn. Bij Upside krijg je waar voor je geld."

Mark Halbmeijer