Upside Upside arrow Upside

Doeltreffende websites

Wij ontwikkelen websites die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Hieronder vertellen we je hoe we dat doen.

De juiste bezoekers aantrekken

De helft van het succes van een website wordt bepaald door het aantrekken van de juiste bezoekers. Waar bevindt de juiste bezoeker zich? Hoe zoekt deze bezoeker naar bedrijven zoals dat van jou? Samen ontdekken we hoe we de juiste bezoeker kunnen aantrekken naar jouw website.

aantrekken

De bezoekers activeren

Welke actie wil je dat de bezoeker onderneemt als hij op jouw website komt? Moet hij contact opnemen met het salesteam, inschrijven voor de nieuwsbrief, een aankoop doen of misschien online een antwoord vinden op zijn vraag zodat de klantenservice wordt ontlast? Een website van Upside wordt dusdanig ingericht dat bezoekers zo snel en gemakkelijk mogelijk de actie kunnen ondernemen die jij wilt dat ze ondernemen.

activeren

Proces voor succes

Na meer dan 15 jaar ervaring hebben we ons proces kunnen verfijnen dat we het bijna een succesformule durven te noemen. Aan de basis van dit proces staat roadmapping. Met roadmapping zetten we een doelgerichte fundering dat de rode draad van het project vormt.

De content-, design- en ontwikkelfase zijn afgestemd op de fundering en kunnen op een efficiente manier worden uitgevoerd. En dat alles draagt bij aan het succes van jouw project.

 • Ster
  Geen concessies

  Ons eigen beheersysteem kent geen grenzen. Daardoor is er weinig wat wij niet kunnen maken.

 • Geen verrassingen
  Geen verrassingen

  Wij werken met een vaste projectprijs en houden ons aan de planning. Geen verrassingen.

 • Raket
  Vooruitstrevend

  We besparen je de vaktermen. Wij gebruiken de nieuwste technieken zodat je veiligheid en hoge snelheid kunt verwachten.

"De afgelopen 15 jaar hebben wij kleine en grote bedrijven geholpen te groeien door middel van hun website."

Ron Geertsma quote
Ron geertsma Partner

Blijf niet met je vragen rondlopen

Wat gebeurt er als ik hierboven een project start?

We zullen je een aantal vragen stellen zodat we een inschatting kunnen maken of wij een goede match voor jou zijn. Daarna zullen we je uitnodigen voor een roadmapsessie. Het is volledig vrijblijvend.

Moet ik een duidelijk idee hebben van mijn website en van wat ik wil?

Nee, dat is niet nodig. We beginnen helemaal vanaf de basis. Mocht het zijn dat je wel al een uitgewerkt idee hebt, dan zullen we tijdens de roadmapsessie verkennen of het idee goed aansluit bij de doelen die je hebt gesteld.

Wat kost dat, zo'n website?

Tijdens de roadmapsessie proberen we te berekenen wat een website op kan leveren voor je bedrijf. We doen ons best om met de offerte ruim onder de financiele potentie van de website te blijven. We zien onszelf immers als een investering die zichzelf moet terugverdienen.

Hoe weet ik of jullie de juiste partij voor mij zijn?

Dat kan je (nog) niet weten. Daarom beginnen we graag met een roadmapsessie, zodat jij beter kan bepalen of we de juiste partij zijn. Pas daarna ontvang je een offerte voor de werkzaamheden.

Sta ik er na de oplevering alleen voor?

Neehoor, tenzij je daar voor kiest natuurlijk. De meeste opdrachtgevers vragen ons om betrokken te blijven bij de website. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het onderhoud, contentcreatie (blogs en landingspagina's), optimalisatie en SEO.

Moet ik voorbereid zijn?

Nee, wij hebben ons proces zo ingericht dat we vanaf 0 naar 100 kunnen zonder enige voorbereiding.

Ontwikkelen jullie ook webshops?

Jazeker, we hebben ook ervaring met webshops en we kunnen je daar uitstekend bij helpen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.