Website in vier weken

In vier weken tijd gaan we van roadmap tot werkende website. We ontwikkelen een website die je bedrijf zichtbaar maakt, overtuigend is en geld oplevert.

Ron tekent websitestrategie
Vaste prijs, binnen de deadline

De zekerheid van een vast productieproces

De websites van Upside zijn maatwerk, maar de prijs en doorlooptijd zijn dat niet. Ons productieproces is dusdanig ontworpen dat we in een traject van vier weken een complete website realiseren.

Website wireframe
Focus en efficiëntie

Een beter eindresultaat

We steken veel energie in het optimaliseren van ons vaste productieproces. Dat zorgt ervoor dat we bijna geen handelingen hoeven te herhalen. Dit geeft ons alle ruimte om te focussen op het eindresultaat.

Complete website met alles inbegrepen
Compleet

Met de puntjes op de i

Je website is de afspiegeling van je bedrijf, dus vinden wij het belangrijk dat het een goede afspiegeling is. Onze websites hebben op elk apparaat en in elke browser een optimale gebruikerservaring, zijn razendsnel, worden makkelijk gevonden en zijn beveiligd met de nieuwste technieken.

Planning

Het traject

Hieronder staat het vierweekse traject dat we doorlopen. Feedback voor het design bespreken we aan het einde van week 2 en feedback voor het resultaat van de website in week 4. Als de laatste feedback is verwerkt, lanceren we de website aan het einde van week 4.

Week 1

content Content Informatiearchitectuur
ux Design Interactieontwerp

Week 2

design Design Visueel ontwerp
feedback Feedbackmoment Design

Week 3

programming Development Programmeren

Week 4

feedback Feedbackmoment Website
Launch Lancering Website

Praktische informatie

Na de roadmapsessie kunnen we van start met de vierweekse websiteproductie. Hieronder vind je belangrijke informatie over het traject.

  • duration Het traject duurt vier weken
  • investment Altijd een vooraf besproken projectprijs
Sander programmeert
Webapp resultaat Martin Schilder Audi

Na de lancering

Na de lancering draait je website op een razendsnelle server. Je hebt altijd toegang tot het beheersysteem zodat je makkelijk en snel aanpassingen aan je website kan doen. Elke maand sturen we je een overzicht van het aantal bezoekers op je website met daarbij interessante statistieken, zodat je precies weet hoe het er voor staat. Vind je veiligheid, zekerheid en backups belangrijk, dan is er de mogelijkheid om het onderhoud aan ons uit te besteden.

Bel Ron

Een websiteproductie
beginnen? Of heb je een vraag?

Bel me op 085 060 16 46 of mail me op ron@theupside.nl om jouw uitdaging te bespreken.