Roadmap

Het succes van een website is afhankelijk van de strategie. Het vormen van een gefundeerde strategie kan tijdrovend zijn. Met roadmapping brengen we dagen van brainstormen en plannen terug naar een workshop van drie uur.

Roadmap van idee tot concreet plan
Wat we gaan doen

Van idee naar concreet plan van aanpak

In de roadmapsessie zetten we jouw doelen, verwachtingen en kennis van de markt om in een concreet plan van aanpak. Dit plan vormt de rode draad voor een succesvolle websiteproductie.

Roadmap keuzes maken
Waarom we roadmappen

Een voorspelbaar productieproces

Door tijdens de roadmap de belangrijkste keuzes te maken wordt het productieproces voorspelbaar en inzichtelijk. Tijdens de ontwikkeling zijn er minder hobbels in de weg. Het hebben van een gericht plan van aanpak bespaart een hoop kostbare tijd.

Roadmap proces
Hoe we het doen

De roadmapmethode

We beginnen met het bepalen van het doel van je website. We brengen vervolgens de taken, behoeften en gedrag van je doelgroep in kaart en vormen de online waardepropositie. De tone-of-voice van je website wordt daarna geformuleerd. Tot slot zetten we alles om in de indeling van je nieuwe website. Op basis daarvan schrijven wij het plan van aanpak.

Praktische informatie

We sturen je vooraf de nodige informatie toe voor een geslaagde roadmapsessie. Hieronder vind je alvast wat belangrijke informatie.

  • location We komen bij je langs
  • duration De sessie duurt ongeveer drie uur
  • investment De investering bedraagt € 250,-
  • investment Inclusief stroopwafels
Ron roadmapsessie post-its op whiteboard
Roadmap document

Na de roadmapsessie

Na de workshop ontvang je jouw roadmapdocument met daarin de strategie voor een succesvolle website. Je hebt een plan van aanpak in handen die de rode draad vormt voor de uitvoering. Daarnaast ontvang je een offerte voor de websiteproductie. De roadmapsessie is vrijblijvend, dus je kan kiezen of je de productie bij Upside laat uitvoeren of ergens anders.

"Enkele weken geleden heb ik samen met een collega een zeer goede roadmapsessie met Upside gehad. De heren hebben duidelijk veel ervaring en een scherpe blik! Ze luisteren goed naar je en adviseren vervolgens. Ook komen ze open en eerlijk over."

Jessica Bek - Diverse Minds

"Toen we Upside benaderden wist ik niet zo goed waar de roadmapsessie naar toe zou leiden. Ik dacht dat we een helder idee hadden van wat we wilden. Doordat ze goed luisteren en toevoegingen adviseren, weten ze het concept van de website bij elkaar te brengen. Zo zie je maar dat een frisse blik je nieuwe kansen en mogelijkheden kan laten zien."

Mark Halbmeijer - APTO Architects
Bel Ron

Een roadmapsessie inplannen? Of heb je nog een vraag?

Bel me op 085 060 16 46 of mail me op ron@theupside.nl om je roadmap te bespreken.